Erwin Terwiel

Erwin Terwiel is 25 jaar werkzaam geweest als zelfstandige in de provincie Zeeland. Recent is hij zijn hart gevolgd en daarvoor verhuisd naar Nootdorp. Erwin heeft zijn werkplaats in Nootdorp. Hij werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

 

 

 

Klant in Leiden:

Prima vakman, met liefde voor het materiaal heeft hij precies op maat een audiorack gemaakt. Ben er tevreden over en ga zeker terug als ik weer iets moois van een echte meubelmaker nodig heb. Top.

Klant in Den Haag:

Erwin is een echte vakman!
Hij heeft dan ook super verfijnd maatwerk afgeleverd! Hij denkt over alles mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Een dikke 10.

Klant in Den Haag:

Blij dat we via werkspot bij Erwin terechtkwamen. Erwin heeft voor ons een kast op maat gemaakt. Kwam langs voordat we de offerte kregen, dacht mee, overlegde tussentijds en adviseerde gevraagd en ongevraagd. Werkte in offerte diverse keuzes uit. Liet keuze bij ons. Niet opdringerig. Heel blij met het eindresultaat. Werkt netjes en lag voor op schema. Dank je wel Erwin. Als we nog eens een klus hebben, dan vragen we Erwin daar zeker weer voor.

Klant in Zoetermeer:

Heeft kennis van zaken, adviseert en komt zijn afspraken na.
Heb een rek op maat voor mijn modelauto’s door Erwin laten maken.
Het resultaat is perfect.
Erwin bedankt, top!

Klant in Nootdorp:

Erwin is een echte vakman. Hij heeft slimme en praktische oplossingen bedacht, en die naar volle tevredenheid uitgevoerd. Voor volgende klussen zal ik hem zeker weer bellen.